© Efus Nahumury 2011

12-10-2010. Dinsdag

Nou dan begin ik maar is eindelijk aan me logboek wat ik al eerder moest doen, ( ben een paar weken telaat). Op het begin van dit schooljaar had ik het wel even moeilijk met proces mentor en praktijk mentor ik wou namelijk van proces mentor verwisselen en mijn onderwerp was moeilijk om een praktijk mentor te vinden dat is allemaal gelukkig goed gekomen vraag maar niet hoe,na elke dag er achter aan te gaan. Ik besef ook dat dit jaar veel anders word dan afgelopen jaren, dit jaar weet ik zeker dat ik ermee op schiet en afgelopen jaren had ik dat niet teminste het gevoel. Ik hoop ook zo dat het zo is. En dat ik dit jaar tog iets bereik.

 

Vrijdag 12-11-2010

Leren voor de aankomende week we krijgen elke dag een eindtoets een/of twee. Wish my luck.

 

 

Maandag 22-11-2010

Begin van een vreselijke week EINDTOETSEN.

 Vandaag mondeling Engels met Nanouschka elke ochtend haal ik Nanouschka op en fietsen we samen naar school toen ze de deur uit kwam begon ze meteen Engels te en de hele tijd tot we de mondeling klaar was hadden we Engels gesproken. Dat vond ik heel erg fijn dat we iedergeval voorbereid waren dat we iedergeval ons best deden in deze moeilijke week. 12:10 hadden we onze mondeling maar liep uit we hadden het rond half. Ging opzich wel redelijk hopelijk hebben we het gehaald.

 

Dinsdag 23-11-2010

Eindtoets Natuurkunde ik heb het helemaal verpest ik kreeg een blackout lukte me helemaal niet.

 

Woensdag 24-11-2010

Eindtoets Scheikunde heb er vol vertrouwen op het is me wel gelukt behalve de vragen daar ben ik wel onzeker over.

 

Donderdag 25-11-2010

Eindtoets aardrijkskunde God zij dank dat we meerkeuze vragen hadden. Ging wel redelijk voor me gevoel.

 

Maandag 29-11-2010

Had nog steeds geen stage en ben de normale tijd naar de Diesenstraat (Ijssel) gegaan en had  gesprek met Jeroen dat ik nog geen had een toen moest ik zoeken naar stage plekken op internet toen had ik bedacht op bij Musea Zutphen stage te gaan lopen, had ook meteen gebelt en moest me cv opsturen dat kon ik niet op school doen, toen ben ik naar huis gegaan en heb het naar Musea Zutphen gestuurd via de mail. De volgende dag moet ik terug bellen en vragen hoe het zit.

 

 

25-1-2011/28-1-2011

Deze week ben ik begonnen aan me portfolio uitzoeken wat ik allemaal heb gemaakt en in een map gestopt.

Op de donderdag heb ik veel stenen gesjouwd en heb ik kleine stukjes gezaagd (speksteen,albast).

Er moesten ongeveer 120 stukjes bij elkaar zijn (gezaagd).

Dat was echt serieus de vreselijkste dag van stage volgens mij. Echt klote werk (sorry voor taalgebruik). Ik hoop voor de klant dat ze blij is.

 

29-1-2011

Ik ben samen met mijn vriend naar opendag geweest in Utrecht, glu ‘Grafisch Lyseum Utrecht’.

Over deze school ben ik echt heel anthousiant en wil ook hier graag heen. Het is een grote school ik kwam binnen en je kreeg meteen instructie waar je moest zij je had A B C en daar kon je in lopen en daar heb je verdiepingen we moesten eerst naar A toe daar was de kantine daar moesten we eerst wezen. Toen we daar waren zag mijn vriend koffie staan hij gelijk erheen en ik ging informatie vragen stond een rij ik kreeg een tas met daarin een pen en opendag boekje met alle opleidingen en een papier kreeg ik in me handen met aanwijzingen waar ik moest zijn met alle opleidingen. Ik ging naar Grafisch Vormgeven en dat was in B hoogste verdieping fijn dacht ik dat heb ik ook weer. Er waren 2lokalen 1 waar ze een workshop flash gaven ze maakte een fietst waren ongeveer 10 mensen bezig echt leuk om te zien! En de andere lokaal waar ze informatie gaven en voorbeelden allemaal portfolio’s ik keek er in en me vriend zei meteen Oh maar dat kan jij al jij bent veel beter. Haha ik moest lachen dat vond ik echt leuk om te horen ik had mijn eigen portfolio ook mee en had ik laten zien een leraar zei ook dat ik dan andere opdrachten zou krijgen als ik aangenomen zou worden. Ik heb ook gesproken met een leerling en zij was ook anthousiast over mijn porfolio en zei dat ik geen zorgen hoeft te maken over het intake gesprek die gaat komen ik moest gewoon mijn dingen laten zien. Ik ben ook gaan kijken naar Webdeveloper dat wou ik eerst ook gaan doen maar mijn voorkeur gaat echt naar het maken van ontwerpen en niet echt codes en dit en datjes. Ik ben hier echt heel blij over ik wil echt heel graag hier heen. Wish me luck! Heb aanmeld formulier toegestuurd en hoop dat ik snel bericht krijg.

 

4-2-2011

Ben ik met mijn lieve moeder naar opendag geweest in Zwolle, ik kwam daar binnen en kreeg meteen een vrije school gevoel leuk maar nee,hier was Grafisch vormgeven ook helemaal bovenin en was de school heel anders onderweg kwam ik zo hout lokaal tegen toen moest ik helemaal aan de Vrije school denken niet dat daar iets mis mee is maar ik wil hoofdstuk vrije school afsluiten. Ik kwam daar bij het lokaal best klein ook 2 lokale waren het daar heb ik het meest gesproken met leerlingen ze waren echt heel aardig ze gaven me informatie over de school wat voor vakken er naast waren en hoe het allemaal opgang ging tog best leuk dus! Ik zag wat ze gemaakt hadden en toen dacht ik ja maar dat kan ik al dus ja hier ook. Hier heb ik ook mijn portofolio en kreeg reactie van een leerling ‘maar dat kan ik nog geen eens’ haha, geweldig. Ik heb me ook hier voor aangemeld en heb de zelfde week nog een toelatingonderzoeks brief terug ontvangen. 1 Van de datum’s ben ik uitgenodigd voor toelatingsgesprek en krijg dan 2weke van tevoren een bericht voor opdracht.

 

4-4-2011/11-4-2011

De flyer is helemaal af en ben er heel erg blij mee!!

 

 

9-5-2011/13-5-2011

Het theorie stuk wat een stress zeg maar goed voor me gevoel ben ik nu stuk verder en heb nog maar een week! WOW! Maar nu even wat anders  ik heb mentor gesproken en hij heeft me veel tips gegeven! Zo wat een opluchting, wat ga ik die man missen, hij kon alles zo goed regelen en gaf mij altijd zekerheid in de les.  Eind van dit jaar ga ik hem heel erg bedanken voor alles.. Niets zeggen he.